Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de Memo trekhaak, fietsendrager of scooterdrager die op jouw camper gemonteerd is? Hulp nodig bij het kiezen van een geschikt product? Of ben je als dealer op zoek naar montagehandleidingen of andere informatie? We helpen je graag verder! 

Over onze producten

Hoe weet ik of een product op mijn camper past?
De meeste producten zijn universeel of geschikt voor de meeste Europese campers en voertuigen.
Om dit zeker te weten kun je onze compatibility checker invullen.
Kan ik mijn Memo drager of trekhaak zelf monteren?
Alle Memo Europe fietsendragers, scooterdragers en trekhaken moeten worden gemonteerd door een dealer.Onze dealers zijn specialist en hebben de ervaring en het juiste gereedschap om dit te verzorgen.
Een kaart met al onze dealer, ook één bij jou in de buurt, vind je op de pagina Dealers.

Over onze dealers

Waar kan ik bestellen?
Wij hebben een groot Europees dealernetwerk die de verkoop en montage verzorgen van onze producten.Een kaart met al onze dealer, ook één bij jou in de buurt, vind je op de pagina Dealers.
Waar kan ik terecht voor garantie?
Mocht er iets aan de hand zijn met je product en je wilt dit laten nakijken voor reparatie of garantie, neem dan altijd contact op met de dealer die de verkoop of montage heeft verricht. De dealer heeft contact met ons en kan jou helpen met je probleem.
Wij geven geen garantie op de montage, deze is afhankelijk van de voorwaarden van de dealer die de montage verricht.
Waar kan ik de Memo producten bekijken?
Wij hebben een selectie dealers waar showmodellen van onze fietsendragers, scooterdragers en/of trekhaken te zien zijn. Deze selectie vind je via de support pagina.
Daarnaast kun je ons gedurende het jaar vinden op verschillende beurzen. Houd onze blog in de gaten voor updates waar wij staan.