over-memo-header

MEMO EUROPE:
TREKHAKEN EN FIETSENDRAGERS VOOR CAMPERS

Memo Europe produceert en levert trekhaken, fietsendragers en scooterdragers voor campers en buscampers. Solide producten van topkwaliteit, geschikt voor vrijwel iedere Europese kampeerauto. Letterlijk een sterke keuze.

TOPKWALITEIT TREKHAKEN, FIETSENDRAGERS EN SCOOTERDRAGERS: EEN STERKE KEUZE

Al bijna 20 jaar produceren we in Bleiswijk trekhaken, fietsendragers en scooterdragers voor campers. Daarbij onderscheiden wij ons op kwaliteit.

Zo worden Memo fietsendragers, in tegenstelling tot veel andere dragers, rechtstreeks op het chassis van een camper gemonteerd. Ook zijn onze trekhaken en fietsendrager voorzien van Europese typegoedkeuring. Letterlijk een sterke keuze, waar je als camperliefhebber blij van wordt.

over-memo-product

over-memo-dealers

ONZE PRODUCTEN AANSCHAFFEN OF LATEN MONTEREN? DE MEMO DEALER ADVISEERT JE GRAAG!

Wij hebben een groot Europees dealernetwerk. Onze dealers kunnen de montage van onze producten verzorgen en helpen je graag met persoonlijk advies.
Naast onze eigen producten leveren we via de Memo dealer ook een uitgebreid assortiment aan camperaccessoires van verschillende andere gerenommeerde merken. En voor onze eigen producten zijn alle bijpassende benodigdheden verkrijgbaar, zoals chassisverlenging, versterkingssets en kabelsets.

MEMO IN DE MEDIA

Over-Memo-Media-ANWB

ANWB KampeerKampioen

‘Memo Europe biedt voor elke camper een veilig te gebruiken trekhaak, passende chassisverlenging en een kabelboom voor de verlichting.’

Over-Memo-Media-OC

Only Campers

‘De Nederlandse producent Memo Europe heeft een uiterst solide fietsendrager ontwikkeld. Een unieke scharnierende fietsendrager voor buscampers.’

Over-Memo-Media-CT

Campingtrend.nl

‘Bijzonder aan de Memo dragers is dat ze allemaal een Europese typegoedkeuring hebben. Dat geeft een veilig gevoel.’

MET EEN MEMO TREKHAAK OF FIETSENDRAGER KIES JE VOOR ZEKERHEID

De zekerheid van kwaliteit

De zekerheid van kwaliteit


Alle Memo fietsen- en scooterdragers worden op het chassis van je camper gemonteerd. En ze hebben, net als onze trekhaken, Europese typegoedkeuring.

De zekerheid van een passende oplossing

De zekerheid van een passende oplossing

Zien welke fietsendragers compatible zijn met jouw camper? Controleren welke trekhaak op jouw chassis past? Je kunt het zelf checken in onze database!

De zekerheid van deskundig advies

De zekerheid van deskundig advies


Voor de montage van onze trekhaken en fietsendragers kun je terecht bij de Memo dealer bij jou in de buurt. Die helpt je ook graag met persoonlijk advies.