dealer-header

ADVIES, MONTAGE EN GARANTIE
DE MEMO DEALER HELPT Je GRAAG!

Voor de aanschaf van onze trekhaken, fietsendragers, scooterdragers en camperaccessoires kun je terecht bij de Memo dealer bij jou in de buurt. Die helpt je graag met persoonlijk advies en bij vragen over service en garantie. De meeste Memo dealers verzorgen ook de montage van onze producten op jouw kampeerauto of buscamper.

VIND DE MEMO DEALER BIJ JOU IN DE BUURT

 

HEB JIJ ZELF EEN CAMPERBEDRIJF? WORD DEALER VAN MEMO EUROPE!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van wederverkoop.

CONTACT OPNEMEN

PERSOONLIJK ADVIES

Als dealer kan je precies vertellen welke producten bij jouw camper of buscamper passen. En of daarvoor aanvullende zaken nodig zijn, zoals extra versteviging of bekabeling.

PROFESSIONELE MONTAGE

Onze trekhaken, fietsendragers en scooterdragers kun je ook laten monteren door de Memo dealer. Zo heb je de zekerheid van professionele montage.

UITSTEKENDE SERVICE

Heb je na aanschaf nog vragen? Wil je een beroep doen op onze garantie? De Memo dealer helpt je graag. Bij veel dealers kun je ook voor onderhoud aan je camper terecht.

MET EEN MEMO TREKHAAK OF FIETSENDRAGER KIES JE VOOR ZEKERHEID

De zekerheid van kwaliteit

De zekerheid van kwaliteit


Alle Memo fietsen- en scooterdragers worden op het chassis van je camper gemonteerd. En ze hebben, net als onze trekhaken, Europese typegoedkeuring.

De zekerheid van een passende oplossing

De zekerheid van een passende oplossing

Zien welke fietsendragers compatible zijn met jouw camper? Controleren welke trekhaak op jouw chassis past? Je kunt het zelf checken in onze database!

De zekerheid van deskundig advies

De zekerheid van deskundig advies


Voor de montage van onze trekhaken en fietsendragers kun je terecht bij de Memo dealer bij jou in de buurt. Die helpt je ook graag met persoonlijk advies.