NIEUW! M-Star Black Edition

Mar 12, 2024 12:58:18 PM

Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2023 presenteerden wij hem voor het eerst en vanaf nu is hij leverbaar: De M-Star Black Edition.

BlackEditionBanner

De M-Star opklapbare fietsendrager krijgt met de Black Edition een moderne make-over. Het nieuwe model is volledig uitgevoerd in het zwart. Dat geeft de fietsendrager een stoere, moderne uitstraling. De Black Edition is ook voorzien van een nieuw type LED-verlichting.

BlackEditioncombi

Ideaal voor e-bikes

De M-Star Black Edition wordt, net als alle andere fietsendragers en scooterdragers van Memo, rechtstreeks op het camperchassis gemonteerd. Dat is veel steviger dan montage op de achterwand of een drager op de trekhaak. Bovendien hoef je de fietsen veel minder hoog te tillen dan bij een rek dat op de achterwand is gemonteerd. Het maakt de M-Star ideaal voor e-bikes. Je kunt er twee elektrische fietsen (tot 75 kg) mee vervoeren.

‘Geen gepruts meer met fietsen in een te volle campergarage: wij laten een fietsenrek bouwen achter op de camper. Niet bevestigd aan de achterwand, maar stevig verankerd aan het stalen camperchassis’

ANWB over de M-Star: ‘stevig verankerd aan het stalen camperchassis’

In de ANWB KampeerKampioen verscheen eerder dit artikel over de M-Star fietsendrager. Daarin gaat schrijver Wim de Roos uitgebreid in op de voordelen van chassismontage ten opzichte van achterwandmontage.

M-Star Black Edition wand

Nieuwsgierig naar de bevindingen van de ANWB?

Lees het complete artikel uit de KampeerKampioen (augustus 2022-editie).

Meer informatie?

Bekijk de M-Star Black Edition. Of klik hier voor al onze fietsendragers.

 

 

BERICHT ONTVANGEN BIJ INTERESSANTE ARTIKELEN? MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Je kunt je op elk moment afmelden voor onze nieuwsbrief.