NIEUW! Tecklift universeel liftsysteem

Mar 6, 2024 12:32:40 PM

Nieuw bij Memo Europe, het universele liftsysteem voor jouw camper en jouw fietsendrager: Tecklift. Dit universele liftsysteem zakt bijna een meter naar de grond en is gewoon geschikt voor jouw fietsenrek!

TeckliftBanner

Tecklift is een gepatenteerd universeel liftsysteem dat wordt geproduceerd in Duitsland. Beschikbaar in twee varianten, een liftadapter voor jouw fietsenrek of een volledige fietsendrager inclusief liftsysteem.

Tecklift Connect

Tecklift_Connect

De Tecklift Connect is een universele adapter voor jouw fietsendrager. Monteer de Tecklift Connect op de achterwand van jouw camper en plaats eenvoudig je huidige fietsendrager aan de Tecklift. Je hoeft je fietsen nooit meer omhoog te tillen, de Tecklift Connect doet het voor je. Snel, stil en beter voor je rug.

 

 

 

Tecklift Carry

Tecklift_Carry

Heb je geen fietsdrager op jouw camper of wil je de huidige vervangen? De Tecklift Carry is, dankzij de carry kit, een complete fietsendrager inclusief liftsysteem voor twee (elektrische) fietsen. Optioneel verkrijgbaar inclusief de montagerails voor de achterwand.

 

 

 

 

Specificaties

De Tecklift is dus geschikt voor 2 e-bikes of jouw huidige fietsendrager. Het draagvermogen bedraagt 55 kg. Het draagplatform zakt tot 80 cm omlaag waardoor je zware e-bikes of fietsen niet meer op je hoge fietsendrager hoeft te tillen? De Tecklift maakt het je gemakkelijk.

‘Je hoeft je fietsen nooit meer omhoog te tillen, de Tecklift doet het voor je. Snel, stil en beter voor je rug.’

Eenvoudige universele montage

De Tecklift wordt eenvoudig gemonteerd op de bestaande bevestigingspunten of rails op de achterwand van de camper. Deze punten zijn meestal universeel, waardoor de Tecklift altijd past.

TeckliftBevestiging

Nu verkrijgbaar

De Tecklift is nu direct beschikbaar bij jouw Memo dealer in de varianten Connect, Carry en Carry inclusief montagerails. Vragen over de beste versie voor jouw camper? De Memo dealer adviseert je graag!

‘De Tecklift maakt het je gemakkelijk’

teckliftblog

BERICHT ONTVANGEN BIJ INTERESSANTE ARTIKELEN? MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Je kunt je op elk moment afmelden voor onze nieuwsbrief.