Bike Lift fietsendrager gebruik en montage (video!)

De Bike Lift fietsendrager, de e-bike drager die elektrisch zakt naar de grond. Om het gemak van het gebruik te laten zien en te tonen hoe deze gemonteerd wordt aan jouw kampeerauto zijn er twee nieuwe video's die we graag met je delen.

bikeliftvideobanner

Erop uit met de camper, de e-bikes mee én liefst niet telkens zo zwaar en hoog hoeven tillen om ze op de fietsendrager te krijgen. De Bike Lift biedt dé oplossing voor dit probleem. Deze opklapbare fietsendrager kun je namelijk helemaal tot aan de grond laten zakken, dankzij het elektrische liftsysteem.

Hoe eenvoudig deze in gebruik is? Kijk zelf maar!

Montage op achterwand

De Bike Lift wordt gemonteerd op de achterwand van de camper en is, vanwege zijn draagvermogen van 60 kg, prima geschikt voor het vervoeren van elektrische fietsen.

De Memo dealer monteert de Bike Lift voor je. Zoek hier de dealer bij jou in de buurt.

‘Erop uit met de camper, de e-bikes mee én liefst niet telkens zo zwaar en hoog hoeven tillen om ze op de fietsendrager te krijgen’

BKL-ACC-RMC

Optioneel: afstandsbediening

De Bike Lift wordt standaard geleverd met een schakelaar waarmee je het systeem vanuit de campergarage kunt bedienen. 

Ga je voor het ultieme comfort? Kies dan voor een draadloze afstandsbediening (optioneel verkrijgbaar). Daarmee bedien je het systeem met één simpele druk op de knop, zonder de schakelaar in de garage. Ook verkrijgbaar als uitbreiding voor reeds gemonteerde Bike Lift systemen.

BERICHT ONTVANGEN BIJ INTERESSANTE ARTIKELEN? MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Je kunt je op elk moment afmelden voor onze nieuwsbrief.